Esports

Tres judokes cambrilencs viatges a Dijon per participar en un curs impartit pel campió del món Kashiwazaki

Per Miquel A. Díaz

Aquests són els tres judokes cambrilencs, de categoria sènior, que van assistir a l'stage a Dijon

El club de judo cambrilenc va inaugurar el nou curs esportiu organitzant un viatge a la ciutat francesa de Dijon per participar al curs que va impartir per segon any consecutiu el prestigiós mestre japonès Katsuhiko Kashiwazaki, mundialment conegut en aquest esport.

Aquest 'stage' va ser organitzat per la marca esportiva "Mizuno" com a patrocinador de l'esdeveniment i el club de judo de la ciutat de Dijon com a amfitrió i col·laborador en l'organització. Es consolida, així, any rere any, l'organització d'aquests seminaris, gràcies a la presència d'un dels millors judokes japonesos de tots els temps. El club cambrilenc és el tercer any que hi participa invitat pel club local, reforçant les relacions amistoses i d'intercanvi que té amb el club de judo de Dijon i d'altres clubs de França.

"El curs va ser fantàstic pels amants d'aquest esport de lluita", explicaven els cambrilencs que hi van anar. Aquest mestre de 57 anys és entrenador d'una de les prestigioses universitats del Japó i que en el seu palmarès esportiu cal destacar el campionat del món a la categoria de 65 kg. que va guanyar l'any 1985.

Aquest 'stage' marca l'inici de la temporada

L'expedició del Club Escola de Judo Cambrils va estar formada per 3 judokes sèniors durant el cap de setmana del 19 i 20 de setembre. Els judokes cambrilencs van participar i van prendre nota de les diferents tècniques que el mestre japonès va exposar i desenvolupar durant tot el curs, com tècniques d'immobilització, luxació i escanyament de la lluita al terra, ja que és un dels millors especialistes d'aquesta modalitat de lluita al món, demostrant i compartint l'extraordinari coneixement tècnic que va divulgar durant tot el curs.

El C.E. Judo Cambrils ha consolidat la participació en aquestos cursos any rere any com la primera activitat esportiva del calendari del club que marca l'inici de la nova temporada.

Comenta aquest article