Informació general

Un total de 265 banyistes han participat aquest estiu a la campanya "A la platja som de bandera"

Per Redacció

Campanya que s'ha realitzat a les platges de Cambrils els quatre caps de setmana d'agost

Durant quatre caps de setmana d'aquest passat mes d'agost, 265 usuaris han participat a les activitats lúdiques i educatives que s’han realitzat a les platges del Regueral i Vilafortuny, emmarcades dins la campanya de sensibilització ambiental “A la platja som de bandera!”. Aquesta campanya, organitzada pel Patronat de Turisme, s'ha posat en marxa amb l’objectiu de donar a conèixer als usuaris en què consisteix el distintiu “Bandera Blava”.

El municipi de Cambrils ha disposat, aquest estiu, de quatre platges amb bandera blava i la campanya de sensibilització ambiental s’ha dut a terme a les platges del Regueral i Vilafortuny. Les diferents activitats portades a terme s'han fet amb l'objectiu de millorar el coneixement sobre l’entorn ambiental i social de la platja, de promoure actituds cíviques i responsables, així com també donar a conèixer el servei de cadira amfíbia per a persones discapacitades i fomentar l’estalvi d’aigua entre els banyistes.

Tots els participants han estat obsequiats amb un mocador amb l’eslògan “A la platja som de bandera!”.
La campanya ha estat traduïda a quatre idiomes per tal d’arribar a tots els usuaris, el 26% dels quals han estat estrangers i la resta procedents de diferents punts de l’Estat.

Comenta aquest article