Esports

Els ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto queden segon i cinquè a la prova disputada a Sitges

Per Redacció

 
 
 A dalt, Alejandro Sánchez al podi en tercera posició, a Sitges. A sota, l'Edgar Curto en la cursa de fa dues setmanes a Girona, quan també va quedar tercer.
El passat 20 de setembre es va celebrar una nova carrera a la localitat de Sitges, puntuable per la Copa Catalana. En aquest circuit urbà de poc més d'un quilòmetre de distància, hi van prendre part els dos cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto. El primer d'ells va haver de fer sis voltes al circuit fins a completar set quilòmetres. La sortida va ser una mica lenta, però a mesura que anaven completant les voltes, van haver atacs de tres corredors. Un va ser de l'Alejandro, però no va tenir sort i no va aconseguir deixar enrere a la resta. La victòria, per tant, es va tornar a disputar a l'arribada de la meta, en l'esprint, quedant el cambrilenc en tercera posició. Assolint aquesta classificació, Alejandro es manté fidel a la segona posició de la categoria.

Per altra banda, l'Edgar Curto també va disposar aquesta penúltima prova de ciclisme infantil de carrera. Edgar havia de donar tres voltes al mateix circuit urbà. Des del primer moment, el cambrilenc va encapçalar el gran grup intentant escapar-s'hi. En el transcurs de la tercera volta va acusar l'esforç d'anar tirant del grup, i en l'últim tomb abans d'arribar a la meta es va veure tancat per un altre corredor, veient-se obligat a frenar per evitar una caiguda. Això va fer que perdés la segona posició que assolia en aquell moment i, a causa de la manca d'entrenament de tota la setmana passada, l'Edgar va finalitzar la cursa en cinquena posició. En aquesta prova de Sitges va ser la primera de tota la temporada que el cambrilenc no pujava al podi. Després d'aquesta cursa, però, l'Edgar continua segon en la classificació de la Copa Catalana.

La propera i última prova d'aquesta temporada es disputarà el proper dissabte a la població gironina de Palafrugell.

Comenta aquest article