Informació general

Cambrils, seu d'un seminari de formació a càrrec de la Federació de Fires de Catalunya

Per Raquel Samaniego

Aquestes són les persones que ahir van assistir al seminari organitzat al Centre Cívic les Basses

La sala d'actes del Centre Cívic les Basses va ser ahir el lloc escollit per celebrar un dels seminaris que habitualment organitza la Federació de Fires de Catalunya, de la que Cambrils en forma part. Tècnics, responsables polítics i directors de fires, entre d'altres càrrecs, van ser els destinataris d'aquest curs de formació, que tenia com a finalitat posar sobre la taula el context actual del món empresarial en les fires i el seu desenvolupament. La ponent que va aportar totes les explicacions va ser Pilar Sarroca, gerent de l'Agència de Patrocini i Mecenatge, càrrec que ocupa des de 1996.

La responsable de la secretaria de la Federació de Fires de Catalunya —Lluïsa Romero— va explicar que la seva feina "és adreçar cursos de formació a les entitats firals que organitzen tot tipus d'esdeveniments". Ahir, els més de 20 assistents al seminari, procedents de nombroses fires de Catalunya, van poder participar en conferències, debats temàtics i d'una part lúdica a la tarda. "És una trobada de professionals en la que discutir o trobar les mancances que puguin sorgir a l'hora d'organitzar una fira. A més, també, en el temps que estem, es parla de com afrontar les fires amb la crisi, com buscar proveïdors, etc. Donem una formació en general sobre temes d'actualitat", manifestava.

"Estem contents perquè confien en Cambrils"

El regidor de Promoció de Ciutat —Oliver Klein— també va ser present en aquest curs. Segons va dir, "tenim molts motius per estar contents de que estiguin aquí. Això significa que confien en Cambrils. Al mateix temps, és un enriquiment per nosaltres mateixos. A més, també comptem amb molts bons companys de viatges, ja que tenim gent que ens visita de la Fira del Carrer de Tàrrega, de Mollerusa, de Sabadell, de Girona, de Reus, etc.".

Comenta aquest article