Informació general

Es reprenen les obres de remodelació al barri de la Llosa amb l'execució dels darrers treballs de la primera fase

Per Berta Ruiz

El carrer de les Dàlies en obres, aquest matí

La passada setmana es van reprendre les obres de remodelació al barri de la Llosa, per tal d'enllestir la fase1. Aquests treball se centrarà en els carrers de les Dàlies i dels Nards, mentre que per altra banda també s'acabaran de col·locar el paviment a les voreres de la resta de carrers que ja estaven en marxa.

Tal i com ha explicat l'enginyer d'Obres Públiques de l'Ajuntament de Cambrils -Josep M. Vallès- a Revista Cambrils Diari Digital, "ara s'ha tancat per obres el carrer que faltava, que és el carrer de les Dàlies, en el qual s'instal·laran tots els serveis generals. Mentre que a la resta de carrers que es van asfaltar abans de l'estiu que són els carrers de Josep de Sucre, de Gervasi Artigues, de Francisco de Miranda, de Venus i un tram del carrer dels Nards, també s'hi començarà a instal·lar el panot de les voreres i es farà l'acabat definitiu". La resta de carrers, perpendiculars al carrer de les Orquídies i en direcció a l'N-340, ja tenen feta la instal·lació de tots els serveis generals, i se seguiran els treballs en l'adequació de les voreres.

Pel que fa a la circulació viària al barri, Josep M. Vallès va explicar que quan avancin les obres s'obrirà el segon pont d'accés al barri des de l'N-340 en direcció a Miami Platja, mentre que posteriorment es tallarà el pont més proper al nucli urbà. Aquest tall servirà per fer les obres de la remodelació d'aquesta via.

Tal i com va comentar Vallès, aquesta tercera fase de la fase1 podria enllestir-se abans del proper estiu de 2010. Posteriorment, s'hauran de posar en marxa les fases 2 i 3, que corresponen a la remodelació integral de la resta del barri.

Comenta aquest article