Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes es proclama campió d'Espanya d'enduro E-3

Per Redacció

Ivan Cervantes va celebrar a Cambrils el seu quart títol del món d'enduro el passat dimarts, dia 15

El pilot cambrilenc de KTM –Ivan Cervantes– s'ha proclamat aquest cap de setmana campió d'Espanya d'enduro E-3, i segueix sumant títols, després de proclamar-se recentment campió del món d'enduro E-3 per quarta vegada.

El cambrilenc va dominar amb comoditat la penúltima prova del campionat d'Espanya d'enduro celebrada aquest passat cap de setmana a la localitat de Calaf. Tan sols una setmana després de proclamar-se campió del món d'enduro, Cervantes va dominar la cursa des de l'inici i va imposar-se tant en la seva categoria com en la classificació absoluta d'scratx. Així doncs, i a falta d'una prova, el cambrilenc va proclamar-se campió d'Espanya d'enduro E-3, mentre que en la categoria d'scratx es manté líder amb 20 punts d'avantatge sobre el pilot Oriol Mena. La propera setmana, el cambrilenc podria aconseguir el títol en la categoria d'scratx, en la prova que es disputarà a la localitat murciana de Totana.

Cal destacar també que en aquesta darrera prova, el cambrilenc va utilitzar una moto diferent a la que utilitza habitualment, amb l'objectiu d'adaptar-se a la mateixa amb la qual disputarà en breu el campionat del món d'enduro indoor, del qual n'és l'actual campió.

Comenta aquest article