Societat

Una tarda d'animació infantil i el sopar popular centren els actes de la Setmana + Escolta

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'animació infantil a la plaça de mossèn Joan Batalla, el passat dissabte a la tarda

La Setmana + Escolta de l'Agrupament Escolta Gent de Mar va estar marcada per la alta participació en els primers actes que es van portar a terme aquest passat dissabte a la tarda. La jornada festiva es va engegar a les 4 de la tarda a la plaça de l'Església de Sant Pere amb la Fira de Xauxa. A partir de mitja tarda, la gresca es va traslladar a la plaça de mossèn Joan Batalla amb una cercavila encapçalada pel grup d'animació cambrilenc Patim Patum.
Un cop ja a la plaça de mossèn Joan Batalla el grup d'animació Maria, ai carai va engrescar la canalla amb les seves cançons. Prop de les 9 del vespre, es va tornar a la plaça de l'Església per al pregó de la setmana de l'Agrupament i, a continuació, donar pas al sopar popular a la mateixa plaça. En el sopar hi van participar unes 200 persones en una nit en que la climatologia va ser del tot favorable.
Els actes de la Setmana + Escolta es clouen el proper diumenge amb la caminada que es farà des de Poblet a la muntanya de la Pena, una caminada oberta tant als components de l'Agrupament Escolta així com també als pares i mares i resta de familiars.

120 escoltes i 20 caps

L'Agrupament Escolta Gent de Mar engegarà les activitats setmanals per branques a meitats d'aquest proper mes d'octubre. Després dels actes de la Setmana + Escolta hi ha la sortida de caps i la preparació de les activitats del nou curs. D'altra banda, aquest curs 2009-2010 l'Agrupament Escolta Gent de Mar comptarà amb 120 nens i nenes i una vintena de caps, una xifra similar a la d'aquest darrer any.

Unes 200 persones es van aplegar al sopar popular a la plaça de l'Església de Sant Pere, el passat dissabte a la nit

Comenta aquest article