Informació general

L'Ajuntament posa en marxa un nou servei de consulta i matriculació online per a alguns cursos i activitats

Per Redacció

L'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa un nou servei que permet la consulta i la inscripció online a les diferents activitats i cursos organitzats per alguns dels departaments municipals. De moment, s'han acollit a aquesta iniciativa la regidoria d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació, la regidoria de Cultura i el Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils.

El servei està disponible a internet a través de la següent adreça a http://inscripcions.cambrils.cat. A través d'aquest portal es pot disposar de tota la informació sobre l'oferta formativa i d'activitats que es promoguin i també es facilita un nou canal de matriculació telemàtica. Amb aquest servei, el ciutadà té la possibilitat d'identificar-se com a usuari de la Carpeta Ciutadana, amb el certificat digital o bé registrar-se com a usuari nou.

Des del departament de noves tecnologies de l'Ajuntament també s'està treballant per incorporar d'altres entitats municipals i poder oferir el servei de matriculacions online. Aquest servei s'emmarca en el projecte eCambrils, de modernització i administració electrònica, iniciat fa dos anys.

Comenta aquest article