Informació general

Cambrils serà seu del I Congrés orientat a l'ús terapèutic de les sals minerals de Schüssler

Per Raquel Samaniego



El secretari de l'AEBS, Albert Bru, i la regidora de Turisme, Ana López, ahir durant la roda de premsa
Els dies 1, 2 i 3 d'octubre, Cambrils serà seu del I congrés estatal de l'Associació Espanyola de Bioquímica Schüssler (AEBS), orientat en la teràpia de les sals minerals i el seu ús en pediatria i ginecologia. Aquest primer congrés, que es celebrarà a l'Hotel Tryp Port Cambrils, comptarà amb la presència de més de 300 professionals de la medicina que provindran des de diferents punts de la geografia europea. Tots ells assistiran a les ponències de grans referents dins del món de les sals minerals, com són Günter H. Heepen, metge psicoterapeuta i editor de la revista alemanya 'Weg zur Gesundheit' (Camí a la salut) i del llibre 'Sales de Schüsster para niños'; i Sigrid Molineus, autora del llibre 'Los rostros hablan mucho', i també ponent habitual de temes relacionats amb les Sals de Schüssler.

Turisme de Cambrils, en paraules de la regidora Ana López, assegura amb l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments es demostra que el municipi "no és només una destinació turística sinó que també és capaç d'afrontar nous reptes. Ens obrim així cap a Europa, mostrant que hi ha molts d'altres sectors en els que ens podem implicar, com en aquest cas, en la medicina".

"Cambrils té la tranquil·litat i la logística que aquest congrés necessita"

El secretari de l'AEBS —Albert Bru— va explicar ahir que aquest esdeveniment donarà a conèixer encara més les 12 sals minerals de Schüssler i les 11 pomades, que actuen per tal de buscar l'equilibri de la persona i ajuden a la seva curació. "Esperem que aquest primer congrés tingui la seva continuació any rere any aquí a Cambrils; que sigui aquest municipi el lloc de referència d'aquest sector", confiava Bru.

Segons va afirmar, Cambrils ha estat el lloc escollit degut al suport institucional que han rebut, així com la tranquil·litat que hi ha i la capacitat logística que té. "La nostra filosofia és buscar llocs peculiars, on es pugui trobar l'equilibri de l'individu, i està clar que Cambrils és molt millor que una ciutat com Madrid o Barcelona. A més, també creiem que per la població és molt important que vingui gent de fora", apuntava. López va confirmar les paraules de Bru, assegurant que l'arribada d'aquestes més de 300 persones suposaran també un impacte a favor del turisme.

Existeix una pàgina web en la que tothom interessat es pot informar d'aquestes sals minerals i el seu tractament: www.salesdeschussler.com.

Comenta aquest article