Informació general

Periodistes i fotògrafs de Rússia, Hongria i Polònia visiten Cambrils per promocionar el municipi al seu país

Per Redacció

Els canals de televisió estrangers van poder conèixer com treballen les remendadores al port

Diversos periodistes de Rússia i dels països de l'est van conèixer el passat dilluns, 14 de setembre, els diferents espais emblemàtics de la ciutat cambrilenca. De la mà de Turisme de Catalunya va arribar al Patronat de Turisme de Cambrils la proposta de col·laborar en un viatge de premsa per a periodistes. El grup de 12 persones, en el que també hi havia fotògrafs, anaven acompanyats d’una tècnica de Promoció de Catalunya a Moscou, d’un altre company de Barcelona i dues persones del Patronat.

Turisme de Cambrils compta, des de fa poc temps en el seu equip, amb una informadora russa, la Maria Nechay, que ha estat de gran ajuda aquesta temporada per atendre els turistes de la seva parla. Aquesta persona també va acompanyar el dilluns el grup per agilitzar la visita i l’acció de promoció.

Alguns membres del grup eren d’una regió de Rússia, que pertanyien a un canal de televisió i a una revista, anomenats “Samara”. Tots dos mitjans són dels més reconeguts pels bons índexs d’audiència que assoleixen. Una altra part dels periodistes eren d’Hongria i representaven una altra cadena de televisió, la “TV Canal ICTV”, també molt important dins el món dels viatges. La resta eren de Polònia, fotògrafs de la revista “Pznaj Swiat”.

Itinerari pel port i la vila

El recorregut que els va oferir Turisme de Cambrils va ser una visita pel port, un dinar, una activitat de pesca gràcies a la col·laboració de l’Estació Nàutica Costa Daurada i, després, una ruta pel nucli antic per tal de que coneguessin, entre altres coses, l’agrobotiga de la Cooperativa Agrícola.

Al final de la jornada, els periodistes van afirmar contundentment que el port, les sargidores, els pescadors i els carrerons del barri de la vila els havien agradat molt. Des de Turisme es continuarà treballant per aquest tipus de promoció ja que és una opció idònia per a què els professionals coneguin de primera mà les excel·lències del municipi.

Els periodistes van realitzar diferents activitats al port de Cambrils, el passat dilluns dia 14

Comenta aquest article