Informació general

L'ocupació hotelera durant el mes d'agost a Cambrils, Salou i La Pineda va ser del 90%

Per Redacció

L'ocupació hotelera registrada durant el passat mes d'agost va ser del 90%, segons dades facilitades per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics Costa Daurada a l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

Segons ha comentat el president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda –Joan Antoni Padró–, "si bé l'ocupació ha estat bona, la facturació ha caigut al voltant d'un 15%, ja que els hotels s'ha omplert gràcies a les ofertes de darrer minut i la despesa efectuada per cada client també ha disminuït molt". L'any passat, l'ocupació enregistrada durant el mes d'agost va ser del 93%.

D'altra banda, durant els tres dies del pont de la Diada Nacional de Catalunya, l'ocupació als hotels de Cambrils, Salou i La Pineda va arribar al 86%, segons les dades provisionals facilitades per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics Costa Daurada. Durant el mateix període de l'any passat es va passar al 88%. Cal destacar que enguany s'han ofert més places durant el pont de l'11 de setembre, un total de 44.953 places, mentre l'any passat es van oferir 44.364 places.

Comenta aquest article