Informació general

La nova línia de bus urbà L3 queda inactiva un mes després de posar-se en marxa

Per Redacció

Parada d'autobús al passeig de La Salle

Des d'ahir dilluns 14 de setembre, inici del curs escolar, s'han modificat els horaris i els recorreguts de les línies de transport públic urbà, per tal d'adaptar-se a les necessitats del calendari escolar.

Així doncs, les línies que estaran en funcionament seran l'L1-Llevant i l'L2-Ponent, amb certes modificacions, mentre que l'L3, que enllaçava el port i la vila, deixa d'existir sense que l'Ajuntament n'hagi precisat els motius. Les parades d'aquesta línia seran cobertes mitjançant la línia L1-Llevant. Recordem que la línia L3 es va posar en marxa a meitats del passat mes d'agost, tal i com va informar Revista Cambrils Diari Digital, amb unes freqüències de pas de 90 minuts.

S'aprofiten les noves parades

Els recorreguts de les línies de transport seran els mateixos que els de l'anterior període escolar, tot i que s'inclouran algunes noves parades en els itineraris. Hi haurà parades al passeig de La Salle, prop del carrer de Sant Plàcid, i a l'Estació d'Autobusos que seran cobertes per les dues línies que queden actives; també hi haurà parada a l'avinguda del Baix Camp, prop del carrer de Jacint Verdaguer, que serà coberta mitjançant la línia L1-Llevant.

Comenta aquest article