Societat

La projecció de les fotos de la festa i el castell de focs clouen els actes de la Festa Major

Per Lluís Rovira i Barenys

El castell de focs es va tirar des del costat de la desembocadura de la riera d'Alforja

El gran castell de focs va posar el punt i final, ahir a les 10 de la nit, a la programació festiva de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. El castell de focs, amb el nom de Pluja d'estels, es va tirar des de prop de la desembocadura de la riera d'Alforja, al costat del passeig de les Palmeres, i va comptar amb elements pirotècnics aquàtics que van completar una destacada posada en escena.

Tu ets el protagonista de la Festa

Poc abans del castell de focs es va portar a terme el penúltim acte festiu. En una pantalla situada a l'extrem sud del parc del Pescador, de cara al passeig de les Palmeres, es va projectar el reportatge Tu ets el protagonista de la Festa, un reportatge fotogràfic i musical, de poc més d'11 minuts de durada, que mostrava els protagonistes i els actes de la Festa Major d'enguany.
El reportatge ha estat elaborat i produït per Revista Cambrils Audiovisuals arran de la proposta de l'Àrea de Festes de l'Ajuntament que és qui, a més, va coordinar la projecció d'ahir a la nit. Per a la confecció del reportatge s'han fet servir al voltant de 150 fotos seleccionades d'entre més de 5.000 i hi han intervingut cinc fotògrafs.
Les diferents projeccions del reportatge van ser seguides per un bon nombre de gent, des de les 9 fins a les 10 del vespre. Després del castell de focs es va fer una darrera projecció del reportatge.
La projecció del reportatge fotogràfic Tu ets el protagonista de la festa es va fer a la part sud del parc del Pescador

Comenta aquest article