Societat

L'Agrupament Escolta Gent de Mar prepara la seva "Setmana + Escolta"

Per Redacció



Un moment del sopar popular de l'Agrupament Escolta Gent de Mar, l'any passat
L'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils ja prepara la seva "Setmana + Escolta" amb tot un seguit d'activitats. La primera d'aquestes tindrà lloc aquest proper diumenge 13 de setembre al Parc del Pescador, en el marc de la IV Mostra d'Entitats de Cambrils.

Inscripcions pel curs 2009-2010

L'Agrupament Escolta Gent de Mar hi participarà amb un estand en el qual es podrà veure una mostra fotogràfica sobre les activitats realitzades al llarg del curs 2008-2009 i també organitzaran una gimcana a partir de les cinc de la tarda, en la qual es treballaran els mètodes d'orientació al bosc. A més, cal destacar que en la Mostra d'Entitats també es podran fer les inscripcions pel curs 2009-2010, entre les 11 i les 20 hores.

La Setmana + Escolta

D'altra banda, el dissabte 19 de setembre tindrà lloc el gruix de les activitats de la Setmana + Escolta. De les 16 hores a les 18.15 hores es farà la Fira de Xauxa a la plaça de l'església de Sant Pere, i posteriorment hi haurà un cercavila fins a la plaça de Mossèn Joan Batalla a càrrec del grup d'animació cambrilenc Patim Patum. Després, entre les 18.30 i les 20 hores en aquesta mateixa plaça, tindrà lloc un espectacle musical infantil amb "Maria, ai carai!". Un cop finalitzi aquest espectacle, a la plaça de l'església de Sant Pere, es farà el pregó de la setmana de l'agrupament i tot seguit s'iniciarà el sopar popular. Els tiquets tindran un preu de 5 euros i es vendran fins el proper 15 de setembre a la llibreria Bellart.

Finalment, el diumenge 27 de setembre es tancaran les activitats de la Setmana + Escolta amb una caminada popular. Aquesta s'iniciarà a les 9 del matí des de la plaça del Setge i recorrerà Poblet, La Pena i, novament Poblet.

Comenta aquest article