Societat

Multitudinari vermut popular de la Festa Major al pati de l'ermita

Per Josep Maria Ferrando

Alguns regidors del consistori cambrilenc van ser els encarregats de servir el vermut

El tradicional vermut popular de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, que va tenir lloc ahir al migdia a la sortida de missa a l'ermita, va tornar a ser un dels actes més populosos de la jornada festiva de diumenge, tot i l'amenaça de pluja que hi va haver durant bona part del matí.

Molta gent es va atansar a tastar el vermut, servit per diversos regidors del consistori cambrilenc i l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, i que va consistir en coca en recapte, avellanes, olives, cava i refrescos, gràcies a la col·laboració de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils i Coca-Cola. Mentre va durar el vermut popular, l'animació musical va anar a càrrec de la Cobla Antiga Espremulls que va oferir un concert de Ministrers a tots els presents. Cap a la fi de l'acte, la pluja va fer acte de presència, ja que va començar a ploure amb certa intensitat.

A banda, des del departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils també es va muntar una parada amb productes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

Molta gent va acostar-se ahir a l'ermita per degustar el vermut popular

Comenta aquest article