Informació general

El Departament d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació presenta una nova pàgina web més participativa

Per Berta Ruiz



D'esquerra a dreta: Montserrat Sisteré, Salvador Matas i Manuel Ortega, ahir durant la roda de premsa de presentació de la nova pàgina web
El Departament d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament renova la seva pàgina web i ho fa amb una versió molt més completa, més participativa i interactiva. La nova pàgina web és www.cambrils.cat/depao. Així ho presentaven ahir en roda de premsa el regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas–, el cap de l'àrea –Manuel Ortega– i la creadora d'aquest nou espai, Montserrat Sisteré.

Nova pàgina web amb més continguts, més informació i més participació

Salvador Matas va explicar que, arran dels diferents fòrums de debat del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) va sorgir la demanda de posar en marxa una nova pàgina web de la regidoria "que fos molt més participativa, molt més rica en continguts, que permetés penjar i descarregar documents amb més facilitat i amb més capacitat d'emmagatzematge d'informació". Aquesta renovació de l'espai web del departament, tal i com va assenyalar Matas, "s'ha fet a través d'un pla d'ocupació del Servei Català d'Ocupació per tal d'ocupar a gent que està a l'atur. Vam fer un procés de selecció i Montserrat Sisteré ha estat l'encarregada d'aquest projecte". La nova pàgina web s'ha fet a través de programari lliure, molt flexible, que permetrà l'actualització contínua d'informació.

Tota la informació dels serveis del Departament

Tal i com va explicar Montserrat Sisteré el nou portal inclou un total de vuit grans àrees temàtiques que presenten tots els serveis del Departament d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació com l'Escola d'Adults, la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC), el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), el Pla de Transició al Treball (PTT), l'Escola Taller i els serveis del Departament de Polítiques Actives d'Ocupació. A més, el nou portal també ofereix informació sobre el departament, informacions relacionades sobre el món de l'educació, fòrums de debat i participació i documentació sobre els diferents cursos i serveis. El nou espai web també permetrà, a curt termini, fer matriculacions online als cursos que ofereix el Departament d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació.

Properament, la Borsa de Treball online

D'altra banda, actualment s'està treballant en el nou servei de la Borsa de Treball que permetrà fer totes les gestions online, com l'actualització de les dades personals, la presentació del currículum a través d'internet, la cerca de les empreses demandants de feina i les ofertes de feina. Quan es posi en marxa aquest nou sistema, no caldrà demanar cita prèvia per consultar qualsevol qüestió relacionada amb la Borsa de Treball.

Comenta aquest article