La UCF Cambrils-Oleastrum s'imposa al Tèrmens i el FC Cambrils perd davant el Tortosa

Imatge del partit disputat el passat dissabte a la tarda entre la UCF Cambrils- Oleastrum i el Tèrmens

La UCF Cambrils-Oleastrum va disputar, aquest passat dissabte, un nou partit de preparació per tal de continuar perfilant la nova plantilla de l'equip. En el test del dissabte, la UCF Cambrils-Oleastrum es va imposar al Tèrmens, de Segona Territorial, pel resultat de 5 a 4. El partit es va disputar al vell estadi municipal ja que l'accés als nous terrenys de joc estava tallat pel Cambrirock.
La UCF Cambrils-Oleastrum va començar perdent i va arribar a la mitja part amb el marcador en contra pel resultat d'1 a 2. A la segona part, amb 11 jugadors diferents, es va donar la volta al marcador acabant amb el 5 a 4 final.
El proper partit es disputarà aquest proper dissabte, al nou estadi municipal, contra el Camp Clar, equip de Preferent.

El FC Cambrils queda tercer en el torneig de Tortosa

El FC Cambrils, per la seva part, va ser un dels convidats al torneig Mariano Toha, organitzat pel Remolins Bítem, que es va disputar ahir a la tarda al camp del Tortosa.
El FC Cambrils es va enfrontar al Tortosa, equip de Primera Catalana, i va perdre per 2 a 0. L'equip cambrilenc va plantar cara i va arribar a la primera part amb un empat a 0. A la segona part el Tortosa va marcar els seus dos gols, el darrer en els últims compassos del partit.

El torneig se'l va emportar la Rapitenca que s'havia imposat a l'altra semifinal al Remolins Bítem pel resultat de 3 a 0. La final, entre la Rapitenca i el Tortosa es va resoldre amb un 2 a 0 a favor de la Rapitenca.

El FC Cambrils disputarà el seu proper partit el dissabte a les 6 de la tarda al camp del Vila-seca.