Informació general

Dos vehicles col·lisionen a la cruïlla de l'avinguda de la Independència i el carrer de Moragues i Barret

Per Redacció

L'accident s'ha produït a la cruïlla entre l'avinguda de la Independència i el carrer de Moragues i Barret. Els bombers, serveis sanitaris i policia local s'han desplaçat al lloc dels fets

Dos cotxes han col·lisionat aquest matí, sobre les 10 hores, en la cruïlla de l'avinguda de la Independència i el carrer de Moragues i Barret, al barri de la Parellada. Un Seat León de color groc circulava per l'avinguda en direcció a Moragues i Barret quan un Nissan Terrano II, que venia del mateix carrer al que s'incorporava el Seat, s'ha saltat l'stop i han impactat per la part frontal i lateral respectivament. Al lloc dels fets han acudit una dotació de bombers, els serveis sanitaris i la policia local. Aquests últims, han estat els encarregats de regular el trànsit.

La conductora del Seat León, que anava acompanyada de dues dones més, ha estat atesa pels serveis sanitaris. Per altra banda, l'home ocupant del Nissan Terrano II, semblava haver patit algun cop i tenir contusions al coll. Els cotxes, del mateix cop, han anat a parar tots dos a la cruïlla de l'avinguda de la Independència amb el carrer de la Corona d'Aragó. Un d'ells ha topat amb un cotxe estacionat i l'altre contra un arbre.

Comenta aquest article