Informació general

Barricada i Rosendo enceten el Cambrirock d'enguany

Per Redacció

Rosendo va actuar ser l'encarregat de posar punt i final a la primera jornada del Cambrirock 2009

Ahir a la nit, a partir de les 21 hores, el Cambrirock 2009 va obrir les seves portes per deixar passar els centenars d'assistents que acabaren omplint la major part de la zona habilitada per l'ocasió.

A tres quarts d'onze, va iniciar l'actuació el primer dels grups participants, el grup de punk-rock Barricada que va començar la seva frenètica actuació, on no hi faltaren els espectaculars solos de guitarra. De seguida es va notar la bona acollida que va tenir per part del públic, que no parava de ballar i de cantar quan ho engrescava "El Drogas", el cantant del grup.

Cap a la una de la matinada va tenir lloc la segona actuació de la nit amb Rosendo, una mica més calmada i monòtona en comparació amb Barricada. Rosendo anava acompanyat de dos músics més, però el so estrident de la guitarra ja omplia els espais buits que es podien apreciar dalt de l'escenari. El públic encara va tenir energia per entonar totes les cançons que va tocar.

Aquesta nit tindrà lloc el segon concert del Cambrirock d'enguany amb les actuacions previstes de Djeila, Joselito el Chatarra, Ojos de Brujo i Chambao. Demà es farà el tercer concert, l'únic gratuït d'enguany, i en el que es preveu una entrada massiva per assistir al concert de Macaco, entre d'altres actuacions. El diumenge es clourà el Cambrirock amb les actuacions de Nach i Tote King, entre d'altres.

Barricada i el seu rock van inaugurar la nit amb les seves mítiques cançons

Comenta aquest article