Societat

Tota l'Endenga posa a la venda la samarreta de la 18a Nit del Foc

Per Redacció



Les samarretes de la 18a Nit del Foc
La samarreta de la 18a edició de la Nit del Foc ja està a la venda des de fa una setmana. Es pot adquirir als establiments La lluna, la bruna, de la plaça de Catalunya; i a la sabateria Pedrola, al carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, 8, al preu de 10 euros. D'altra banda, també es podrà adquirir el mateix dia de la Nit del Foc a la plaça d'Espanya, a la tarda, i al bar de la Nit del Foc, al Pinaret.
Tota l'Endenga, l'entitat organitzadora de la Nit del Foc, segueix així la tradició encetada des del primer any, de fer la samarreta de les festes.

18a Nit del Foc, a punt

La 18a Nit del Foc ja està a punt. Se celebrarà el dissabte 5 de setembre i tindrà el primer acte a les 6 de la tarda amb el correfoc infantil a la plaça d'Espanya amb la colla infantil de Diables de la Selva del Camp. Seguidament hi haurà xocolatada per a la canalla participant al correfoc i una cercavila medieval amb Los Titiriteros de Binéfar.

La concentració de colles per a la Nit del Foc serà a les 10 de la nit a la plaça d'Espanya i s'iniciarà el recorregut pels carrers del Barri Antic a 2/4 d'11 de la nit. Enguany hi participen el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, el Ball de Diables del Morell, els Dimonis de Binissalem de Sa Fil·loxera de l'Infern de Raiguer (Mallorca), la Colla de Diables de Vandellòs, la Colla de Diables Els Cagarrieres de Cambrils, el Drac de Bellvei del Penedès, lo Boc de Vandellòs, el grup de percussió Cop de Cap, el Lluert de Cambrils, la Farnaca de Cambrils i el Marquès de los Vélez.
El correfoc es clourà a la plaça del Setge amb la Mascletà de nit

El fi de festa el posarà el concert amb La Carrau i Fundación No Hay Manera, a partir de les 12 de la nit, al Parc del Pinaret.

Comenta aquest article