Esports

El Club Bàsquet Cambrils comença els entrenaments i ja perfila la seva propera temporada

Per Raquel Samaniego

Imatge d'un dels moments dels entrenaments del passat dilluns, 17 d'agost, al pavelló d'esports

El passat dilluns, 17 d'agost, van començar les primeres sessions d'entrenaments de la categoria cadet i júnior masculí del Club Bàsquet Cambrils. Ahir, dia 18, van començar els entrenaments de la categoria infantil, cadet i júnior femenina. Per aquesta temporada, els equips masculins del CB Cambrils es dividiran en dos cadets i un o dos júniors, a banda del Sènior A. Per altra banda, les noies es dividiran en un infantil, un cadet i possiblement un júnior escolar.

El sotspresident del Club —Sergi Lou— va especificar a Revista Cambrils Diari Digital que "encara hi ha molta gent de vacances, i de ben segur que properament tindrem més incorporacions. Queda tot setembre per apuntar-se, ja que la temporada començarà a l'octubre".

Entrenadors, junta i fitxatges

Les persones que entrenaran els diferents equips del CB Cambrils seran: Ingrid Parès s'encarregarà del cadet masculí, i el segon entrenador serà Rubén Molina. D'altra banda, Roger de la Cruz portarà a l'altre equip cadet masculí; i Francesc Aixalà portarà el júnior masculí. L'entrenador del segon equip júnior, si finalment hi ha gent per formar-se, serà Pepe Aramayo. Per últim, del Sènior A s'encarregarà Toti Marsal. En la categoria femenina, Judit Buenafuente portarà l'infantil i Sergi Lou el cadet i el júnior.

A la junta directiva del Club no hi ha canvis respecte l'anterior temporada. Joan Just continuarà com a president i Sergi Lou com a sotspresident. Estevan Cervantes sí deixa la direcció tècnica, tot i que es queda al Club.

Hi ha quatre jugadors que pugen al Sènior A: Raimon Berenguer (del júnior) i tres més del Sènior B, Edu Piqué, Marc Ribou i Emi Sanfilippo. També n'arriben tres més fitxats d'altres clubs, que són Ramón, Juan i Àlex. La resta continuarà sense canvis, tot i que hi ha alguns que ho han deixat, com Francesc Canaldas, que portava 25 dels seus 32 anys jugant.

Comenta aquest article