Esports

Eric Plançon, del Club Nàutic Cambrils, campió en la classe Laser 4.7 als XV Jocs Nàutics Atlàntics celebrats a Portugal

Per Redacció

Eric Plançon, a la primera posició del pòdium, va ser el guanyador en la classe Laser 4.7 a Portugal

Eric Plançon, del Club Nàutic Cambrils, es va proclamar campió en la classe Laser 4.7 a la XV edició dels Jocs Nàutics Atlàntics, organitzats pel Comitè Internacional dels Jocs Nàutics Intercèltics i de l’Espai Atlàntics, celebrats a Viana Do Castelo (Portugal) de l’1 al 6 d’agost de 2009.

Els Jocs Nàutics Atlàntics, que tenen lloc anualment a un país o regió membre del Comitè i que reuneixen entre 500 i 600 competidors, és l’únic esdeveniment esportiu a nivell internacional que reuneix en una mateixa competició els següents esports nàutics: vela, surf, piragüisme, rem, submarinisme i cotxe de vela.

Aquesta no ha estat l’única victòria de l’Eric Plançon d’aquesta temporada. El passat mes de juliol va guanyar el Campionat de Catalunya en la classe Laser 4.7, organitzat pel Club Nàutic de Vilassar de Mar. Ja al 2008 va quedar 6è a la Copa d’Espanya d’Optimist, celebrada al mes de maig a Gijón.

Cal destacar també els regatistes del Club Nàutic Cambrils: Bernat Gali va quedar subcampió d’Espanya de Laser Radial 2009 i 26è en el Campionat d’Europa també d'enguany. Per la seva part, Mon Cañellas, va ser tercer al Campionat de Catalunya 2009 en la Classe Optimist, 12è al Campionat d’Espanya 2009 i 6è al Kabb Trophy de Palamós 2009 (regata internacional).

La Secció Esportiva del Club Nàutic Cambrils

La Secció Esportiva del Club Nàutic Cambrils és en l’actualitat un referent esportiu de primer ordre a Catalunya i un exemple del foment de l’afició de la vela entre els joves i els infants. Actualment, compta amb més de 800 alumnes en la totalitat de les activitats de l’Escola de Vela, i la seva Àrea de Tecnificació (Equips de Regata) reuneix uns 70 regatistes en les seves diferents classes i programes amb el suport d’un equip tècnic de reconegut prestigi nacional i internacional.

Moment de la regata Classe Laser, disputada a Cambrils el passat octubre de 2008

Comenta aquest article