Societat

El Patronat de Turisme distribueix un dossier informatiu amb els principals atractius de Cambrils

Per Redacció



Visitants a la seu del Patronat Municipal de Turisme
Com a novetat i per donar un millor servei, Turisme de Cambrils ha elaborat un dossier informatiu amb els principals atractius i informacions d'interès del municipi: visites guiades, trenet, llocs d'interès, horaris o telèfons, així com fotografies.

Aquest dossier ha estat repartit a tots els establiments d'allotjament turístic perquè pugui estar a disposició dels turistes, per a les seves consultes, però sobretot a disposició dels recepcionistes dels hotels, que són els professionals que estan directament en contacte amb els turistes i que sovint han de poder donar resposta a preguntes sobre Cambrils.

150 exemplars distribuïts

El repartiment es completarà fent arribar el dossier també als socorristes de les platges, als policies de platja i als taxistes, fent un total de 150 exemplars.

El dossier conté informació en cinc idiomes sobre les consultes més habituals a l'estiu per part dels visitants: el trenet turístic amb els horaris i els preus; les visites guiades que organitza el Patronat de Turisme, un llistat amb els dies i el lloc on es celebren els "mercadets ambulants" més importants de la Costa Daurada. També s'hi descriu de forma clara els llocs d'interès a visitar a Cambrils, conté un plànol de la vila, els horaris de les oficines de turisme i una breu explicació de les platges amb els serveis de cada una.

La guia, segons ens han explicat els recepcionistes als responsables de Turisme de Cambrils, aquest dossier és una eina molt pràctica amb imatges molt atractives que serveix de consulta als clients de l’hotel, i completa la presentació de Cambrils que té preparada el Patronat i que ja és el segon any que comparteix amb els policies locals per tal de que puguin ser bons amfitrions del municipi.

Comenta aquest article