Esports

Una vintena de "pericos" cambrilencs assisteixen a la inauguració del nou estadi de Cornellà-El Prat del RCD Espanyol

Per Redacció

Seguidors cambrilencs de l'Espanyol que van assistir a la inauguració del nou estadi

Una vintena de "pericos" cambrilencs, integrants de la Penya Blanc i Blava de Cambrils van assistir aquest passat diumenge 2 d'agost a l'acte d'inauguració del nou estadi de Cornellà-El Prat del RCD Espanyol de Barcelona.

En la cerimònia d'inauguració, que va comptar amb la presència de més de 40.000 aficionats espanyolistes, no hi van faltar actuacions musicals, castelleres i la participació de més de 200 voluntaris que van dibuixar diferents elements a la gespa del nou estadi com un cor o l'escut de l'Espanyol. Tampoc hi va faltar el segell inconfusible de La Fura dels Baus que van organitzar un atractiu espectacle aeri, amb persones suspeses a l'aire, quatre de les quals anaven disfressades de "pericos". A l'espectacle no li van faltar els tradicionals parlaments i focs artificials per tancar la festa.

Després de l'acte d'inauguració va venir el partit amistós entre el RCD Espanyol i el Liverpool. Els locals van imposar-se amb contundència a l'equip anglès per 3 a 0. Els gols a càrrec de Luis García i Ben Sahar per partida doble van fer les delícies de tota l'afició blanc-i-blava.

Un moment de l'espectacle organitzat per la Fura dels Baus

Comenta aquest article