Cultura

L'espectacle musical Papanotes estrena la programació del Festival de Música al Parc Samà

Per Redacció

Un moment de l'espectacle musical Papanotes, el passat dissabte als jardins del Parc Samà

La posada en escena de l'espectacle musical Papanotes, el passat dissabte a la nit, va aplegar al voltant d'unes 700 persones als jardins del Parc Samà. Amb aquest espectacle s'iniciava la primera de les quatre actuacions previstes per enguany en aquest emblemàtic recinte.
Papanotes és una obra pensada per a un públic familiar, cosa que es va poder comprovar amb l'aforament enregistrat. L'espectacle, d'una hora de durada, es va iniciar a 2/4 de 10 de la nit, mitja hora abans que la resta d'actuacions del Festival. L'argument gira al voltant de la difícil convivència que es genera en el món de les set notes musicals. Les set notes superen uns problemes de convivència gràcies al treball en equip que es veuen obligats a fer per a superar un seguit de proves.
Un cop acabada l'actuació, les set notes musicals van baixar de l'escenari i van repartir entre la canalla presenta a l'actuació unes cartolines amb la clau de sol.

Avui, Trio Chikiboom

La programació del Festival Internacional de Música continua avui a la nit amb l'actuació del Trio Chikiboom, al parc del Nou Cambrils. Aquest concert és gratuït i és la segona de les actuacions que formen part de l'apartat anomenat Petit Festival.



Els actors de l'espectacle van repartir cartolines amb la clau de sol a la canalla assistent

Comenta aquest article