Societat

Una animada "Rua Riu" enceta els actes de la Nit d'Artistes

Per Gerard Ballester

La Rua Riu sortint del bar Graffiti, al barri de l'Eixample, en direcció cap el port

La Rua Riu va encetar aquest passat dissabte, a partir de les deu de la nit i fins ben entrada la matinada, la VIII edició de la Nit d'Artistes de Cambrils. Enguany s'han venut més de 260 tiquets, però en alguns moments els participants van augmentar considerablement, sobretot durant el pas de la Rua per la façana marítima.

La Rua va iniciar el seu recorregut des del Pub l'Espantall al barri de l'Eixample, tot fent parada a diversos bars del municipi: Graffiti, El Colmado, el Marro, La Central, el Tot amb pa, La Boheme, Tok Tok, Roxy, aquests dos últims han estat incorporats enguany, i fins arribar al xiringuito Denver de la platja del Regueral. Durant tota la Rua Rua no hi va faltar la gresca i la disbauxa aportada majoritàriament pel flipi, la beguda que caracteritza la Rua Riu i que serveixen cadascun dels bars en què es fa parada; tret del Pub l'Espantall, on un petit malentès degut al canvi de propietaris del bar va fer que el flipi que s'hi havia de servir no estigués preparat.

En tot moment l'entreteniment estava cobert ja que hi actuaren dues formacions, primer la Rua va començar amb la Banda Forània, una formació de teatre de carrer composta per cinc músics: tuba, trombó, clarinet, bombo i banjo, i un sisè component amb un megàfon que protagonitzà alguna situació compromesa i divertida alhora en la qual es van veure implicats uns quants camions d'escombraries. A l'alçada de la Torre del Port, la BandSambant, un grup força nombrós de percussionistes, va agafar el relleu a ritme de batucada carnavalesca que convidava a moure's sense parar fins arribar al final del recorregut a la platja del Regueral.

La Rua Riu, al costat del bar Graffiti, al barri de l'Eixample

Comenta aquest article