Informació general

Minut de silenci a les portes de l'Ajuntament en motiu dels dos últims atemptats d'ETA a Burgos i Calvià

Per Raquel Samaniego

El regidor Joan Mas va ser l'encarregat de llegir el manifest, acompanyat d'alguns regidors del consistori cambrilenc

Amb motiu de l’atemptat d’ETA que ha deixat més de mig centenar de ferits a Burgos i de l’assassinat de dos joves Guàrdies Civils a Calvià, diversos representants de l'equip de govern, de l'oposició, treballadors municipals i ciutadans, van assistir el passat divendres, a les 12 del migdia, a la lectura d'un manifest de repulsa a les portes del consistori. Com a punt final, es va fer un minut de silenci en record i dol per les víctimes d'aquests dos atemptats. El manifest va ser llegit pel regidor de Medi Ambient, Obres Públiques i Paisatge Urbà —Joan Mas—.

El manifest

"La banda terrorista ETA ha tornat a cometre un acte criminal en el que han mort dos joves Guàrdia Civils a Calvià. Aquest atemptat, el segon en les últimes 48 hores, ha acabat amb la vida de Carlos Sáez de Tejada i Diego Salva. ETA ha tornat a mostrar la seva cara més sanguinària.

A l’Ajuntament de Cambrils, davant d’aquests fets, volem manifestar la nostra més absoluta repulsa i transmetre a les seves famílies, amics i companys el nostre més sentit condol. Una vegada més, els responsables d’aquest assassinat han demostrat la seva falta de respecte cap al dret a la vida i això és una falta molt greu que no té cap justificació.

En aquests moments tan tràgics, com institució democràtica, volem instar a tots els cambrilencs, cambrilenques, forces polítiques i autoritats, a continuar defensant els valors pacífics que regeixen aquesta societat, condemnant qualsevol acte de violència i fent front a aquest desafiament terrorista.

De la mateixa manera, reiterem el compromís de seguir impulsant una cultura de respecte als Drets Humans i de defensa de les llibertats".

Comenta aquest article