Esports

La lliga anglesa de futbol es fixa en el jove cambrilenc David Llobet

Per Redacció

David Llobet, al centre de la imatge, en els entrenaments amb l'equip Queens Park Rangers

El cambrilenc David Llobet, de 19 anys, format a la base local de EFV Cambrils i actualment jugador del C.E. Europa de tercera divisió, va viatjar al Club Queens Park Rangers de la lliga anglesa per entrenar una setmana. A la ciutat de Londres, va entrenar conjuntament amb els jugadors i entrenadors del primer equip del club, que juga a la segona divisió i té jugadors d'arreu del món. Llobet va mostrar un excel·lent nivell, que ha fet que aquest equip —presidit per Fabio Briatore—, es posi en contacte de nou amb el club català per que cedeixi el jugador una vegada més. D'aquesta manera, el jove cambrilenc torna a Londres una altra setmana per participar en dos partits amistosos i més entrenaments.

El club que té l'estadi a la mateixa capital anglesa. Entrena en un recinte privat amb 4 camps de futbol de gespa natural i dos d'artificial. En aquest “Imperial College Sports Ground de Harlington” hi ha una residència, on el jugadors de forma habitual esmorzen i dinen tots plegats.

Sorprès de la professionalitat del Club

Segons comenta David Llobet, ha quedat sorprès de la professionalitat que té el Club d'enfocar la preparació tant a dins com a fora del camp, on el van atendre i rebre com un més de la plantilla. A més, tal com explica, li van encantar els entrenaments i la cultura futbolística d'aquest país. "Si el club vol que torni, és una senyal que les meves característiques futbolístiques els agrada. A més, el secretari tècnic i entrenador de l'equip es desplaçaran a Barcelona el proper 1 d'agost on David juga amb el seu club, l'Europa enfront la selecció India, al Mini Estadi del F.C. Barcelona.

Llobet va iniciar-se a l'EFV Cambrils, passant pel juvenil del Nàstic a categoria nacional i al C.E. Europa a divisió honor, quedant màxim golejador dels dos clubs. L'any passat, com amateur, també va participar a la tercera divisió de l'Europa, on va jugar 25 partits marcant 5 gols.

Comenta aquest article