Societat

El barri de la Llosa celebra la seva festa amb l’elecció de Miss la Llosa com a novetat

Per Cristina Sierra

Imatge del tradicional concurs de truites que celebra el barri de la Llosa durant les seves festes

El barri de la Llosa de Cambrils ha celebrat aquest passat cap de setmana les seves festes, plenes d’activitats durant tres dies. Com cada any, els actes s’han realitzat al carrer Margarides, que divendres va acollir el pregó a càrrec d’Anna Peláez, regidora del barri. A continuació, es va donar pas a un aperitiu popular acompanyat pel ‘Coro Rociero’. A la nit els veïns van poder gaudir del sopar a la fresca, on cadascú es portava el seu menjar, i del ball, a càrrec del grup musical ‘Stress-Band’.

El concurs de Miss la Llosa com a novetat

Com tots els anys, dissabte al matí va tindre lloc la bicicletada popular, que enguany va allargar la ruta, un fet que va agradar molt als veïns ja que “van poder gaudir més de la passejada”, tal com va afirmar la presidenta de l’Associació del Barri de la Llosa —Anna Maria Franquet—.
 
Les festes enguany han incorporat un nou acte, l’elecció de Miss la Llosa, que va comptar amb la participació de 12 noies. Abans de la coronació, l’escola de Dansa Susana Escobedo va actuar al carrer i es va saber el nom de la guanyadora durant el ball. El monologuista Javier Benítez va presentar l’elecció de Miss la Llosa i segons va explicar Franquet, “les miss ha estat un èxit, eren de Cambrils, Vila-Seca, Mont-roig, etc”. Les noies, que van anar vestides de la botiga Miuma, van desfilar en roba de dia, amb banyador i amb vestit de nit. Totes les participants es van emportar molts premis gràcies a diversos comerços de Cambrils. La guanyadora, que va ser Beatriz Montero Cirujano, va tenir una corona, un sopar al restaurant Escandall, una bossa de la botiga Encant i una nit d’hotel, entre altres premis. Per altra part, Miss Elegància va ser Marta Montero Cirujano, i Miss Simpatia va ser Elena Hernáiz Moya.

El tradicional concurs de truites com a cloenda de festes

Com ja va sent tradició, diumenge els actes es van centrar en el concurs de truites, que enguany va comptar amb una mica menys de participació. La guanyadora, Jacinta Duran, que viu al carrer dels Gladiols, va fer una truita de patata. Al matí, els veïns van celebrar l’esmorzar amb coca i xocolata i els més petits van poder participar en el concurs de dibuix infantil, així com en una ludoteca amb diversos jocs. A la tarda, després del concurs de truites, el grup de country cambrilenc, ‘No pot ser, no pot ser’, va cloure les festes animant a tots els veïns a ballar una mica mentre tastaven les truites que van participar al concurs.

La presidenta de l’associació va afirmar que enguany “s’ha treballat molt per fer unes festes maques i el resultat ha estat molt positiu, ja que hi ha hagut molta afluència tant de veïns com de turistes”. Franquet va explicar que “la crisi econòmica no l’hem notat, ja que s’han incrementat notablement el número de socis de l’associació i ens hem sentit molt recolzats per tots els comerços cambrilencs”.

Integrants del grup de ball country cambrilenc 'No pot ser, no pot ser', durant la seva actuació

Comenta aquest article