Esports

95 ‘bikers’ participen en la sortida nocturna amb BTT organitzada per la Penya Cicloturista

Per Jordi Blasi

 
Moment abans de la sortida des de la plaça de l'Ajuntament, el passat dissabte al vespre

Un total de 95 "bikers" van prendre part aquest passat dissabte 25 de juliol, en la sortida nocturna amb BTT organitzada per la Penya Cicloturista Cambrils i que, enguany va arribar a la seva vuitena edició. Aquesta sortida nocturna té la peculiaritat que es fa a la claror de la lluna, és a dir, aprofitant que la lluna es troba en fase plena i proporciona més visibilitat. Però enguany malauradament no ha coincidit, la lluna es trobava en fase creixent.

Escalada fins a l'ermita de la Roca

Els participants es van concentrar a les nou del vespre a la plaça de l'Ajuntament. Tot seguit van agafar el camí que discorre paral·lel a l'autopista fins a la urbanització d'Horts de Miami. Un cop allà, van trencar a la dreta en direcció a Pratdip, per girar novament a la dreta fins arribar a l'ermita de la Roca, a Mont-roig del Camp, una escalada que representa tot un repte per a qualsevol ciclista. Dalt de l'ermita, els expedicionaris van sopar pa amb tomàquet i pernil, meló i síndria, i van gaudir de la impressionant vista, fins i tot per la nit, que ofereix l'imponent indret.
Un cop reposades forces, el grup va seguir pel camí del Peiró en direcció a l'Arbocet, riera de Riudecanyes avall, passant pel mas dels Teixells i finalment arribant a la Cooperativa i la zona del Pinaret de Cambrils. En total, 37 quilòmetres per camins.

Pas del pilot pel passeig Marítim

El pas del pilot pel passeig Marítim va ser tot un espectacle, no només per la inusual presència de ciclistes davant dels concorreguts bars i restaurants, sinó també per l'hora en què ho feien –la una de la matinada– i els nombrosos punts de llum que sortien de les llanternes de les bicicletes, que cridaven notablement l'atenció de la gent.

La festa es va acabar al Pi Rodó, on el ciclistes van ser obsequiats amb cava i galetes per tres del participants: el Cristóbal, el Quico i el Raül, que feien els anys.

Comenta aquest article