Informació general

Les fires multisectorials de Catalunya uneixen esforços per promocionar-se

Per Redacció



Aspecte de la Fira Multisectorial de Cambrils, d'enguany
Les fires multisectorials de Catalunya han iniciat una estratègia de treball conjunta per tal d’actuar de manera coordinada. La primera reunió va comptar amb la presència de les fires de Tortosa, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Mollerussa, Amposta, Cambrils, Reus i Lleida, i es va dur a terme el passat divendres dia 17 de juliol. A la trobada també hi van participar representants del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquesta iniciativa, la voluntat de les fires multisectorials és donar a conèixer la importància que tenen com a eina de màrqueting i de promoció. És per aquest motiu que les fires multisectorials crearan un pla de promoció conjunta que els ha de permetre sumar esforços. Com a primer pas, les fires pactaran una unitat de criteris per tal de mantenir el prestigi i la qualitat dels esdeveniments firals multisectorials.

El pes específic de les fires multisectorials es fa evident si es té en compte que, només a nivell de la demarcació de Tarragona, les fires de Cambrils, Amposta, Tortosa, Reus i El Vendrell apleguen un total de 1.075 expositors i reben més de 347.000 visitants cada any.

Comenta aquest article