Esports

Un total de 25 cicloturistes participen en una sortida a Fredes, al Baix Maestral

Per Redacció

Vint-i-cinc cicloturistes de Cambrils, l’Ametlla de Mar, Vinyols i la Canonja es van desplaçar diumenge passat, 19 de juliol, fins a Santa Bàrbara, per anar des d’aquesta ciutat del Montsià fins a Fredes, al Baix Maestrat. Els ciclistes van sortir a les 7 del matí amb cotxe de la plaça de l’Ajuntament de Cambrils. Un cop a Santa Bàrbara, que tot just celebrava la seva Festa Major (on no hi falten els tradicionals correbous), els expedicionaris van anar amb bicicleta fins a la Sènia, per enfilar la carretera de Benifassà.

Poc abans d’entrar en el País Valencià la carretera pica cap amunt i es torna serpentejant, mentre que el paisatge canvia sobtadament, amb muntanyes i boscos. Altres atractius del recorregut són l’embassament d’Ulldecona, per sort ple a vessar d’aigua, i el convent de Benifassà, del segle XII.

Un cop arribats a Fredes, els cicloturistes van esmorzar per tornar seguidament a la Sènia i Santa Bàrbara per la mateixa carretera. En total, 88 quilòmetres per paratges desconeguts per a molts del participants.

Comenta aquest article