Informació general

Militància cambrilenca de la Joventut d'Unió Democràtica de Catalunya participa en la XVII Escola d'Estiu de la Unió de Joves

Per Redacció

Imatge de grup dels assistents participants en la trobada d'aquest passat cap de setmana

El passat cap de setmana es va realitzar a la localitat de Prat de Comte, a la comarca de la Terra Alta, la XVII Escola d'Estiu de la Unió de Joves de la Joventut d'Unió Democràtica de Catalunya sota l'eslògan "Joves: Som i serem". En aquesta trobada hi van participar una vuitantena de joves militants d'arreu, una vintena dels quals eren del Camp de Tarragona i tres d'aquests eren de Cambrils.

L'Escola d'Estiu es va iniciar el divendres 17 de juliol amb una visita guiada per la localitat de Prat de Comte, durant la qual es va visitar la destil·leria del municipi i es va fer un tast d'aiguardent pels assistents. Després, per tancar aquesta jornada inicial hi va haver un sopar de benvinguda amb el secretari general d'UDC –Josep M. Pelegrí–, el president intercomarcal d'UDC de les Terres de l'Ebre i alcalde de Prat de Comte –Joan Josep Malràs–, el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa –Emili Lehmann– i el president de la Intercomarcal de la UJ de Terres de l'Ebre, Fèlix Rodríguez.

La jornada de dissabte es encetar amb un esmorzar per a tots els assistents i un acte de benvinguda a càrrec de la secretària d'Estudis i Programes de la UJ –Maria Casellas– i el president del Consell Nacional de la UJ, Raimond Blasi. A continuació es va fer una taula rodona amb el secretari general de Joventut de la Generalitat de Catalunya –Eugeni Villalbí–, el president del Fòrum de Joves Regidors de l'Associació Catalana de Municipis –Miquel Buch– i el regidor de Joventut de Tortosa, Emili Lehmann. Tot seguit, els assistents també van poder participar en un taller sota el títol de "Construcció d'un projecte", que va anar a càrrec del Secretari d'Organització d'UDC, Toni Castellà. Per la tarda, després de dinar, va seguir la trobada amb l'Escola de Debat que va debatre "Els partits polítics i els mitjans de comunicació". Per tancar la jornada de dissabte es va fer un sopar i la Festa Jove Taronja al Casal amenitzada pel DJ Manu.

Finalment, el diumenge 19 es va celebrar el Consell Nacional de la UJ, i al migdia es va fer l'acte de cloenda a càrrec del president del Comitè de Govern d'UDC –Josep Antoni Duran i Lleida– i el Secretari General de la UJ, Pep Moliné.

Comenta aquest article