Informació general

L'Ajuntament tindrà en compte les opinions dels usuaris per redactar el nou Pla de Mobilitat

Per Redacció

Els ciutadans i visitants van contestar quins són els seus hàbits pel que fa a la mobilitat i transport

L'Ajuntament de Cambrils, des del seu departament de mobilitat, està realitzant un estudi que permetrà l'elaboració un Pla de mobilitat eficient. Aquest, dictarà les línies a seguir per a construir una ciutat de qualitat, habitable i integradora. Dins dels punts que s’estableixen en el procés, un dels principals és la recerca d’informació a través de l’opinió pública i costums d'ús dels ciutadans i visitants de Cambrils.

En aquesta línia, durant tot el passat divendres, diversos enquestadors es van apropar a cambrilencs i visitants per esbrinar quines són les formes més habituals en les que realitzen els seus desplaçaments per la ciutat. Les preguntes, molt diverses, interroguen sobre els desplaçaments a peu, amb vehicles privats, amb transport públic col·lectiu, amb bicicleta, i també sobre l'aparcament i sobre la millora de la qualitat ambiental urbana.

Enquestes telefòniques i en centres educatius

Aquestes enquestes a peu de carrer venen a complementar les que ja van realitzar-se de manera telefònica i que han permès localitzar les necessitats de mobilitat que no queden cobertes. També s’ha estudiat la dotació actual de les infraestructures i la informació de totes les parades del transport públic de la ciutat a fi de traslladar als organismes competents els llistat de mancances detectades. A banda, també es va realitzar un estudi sobre la mobilitat diària dels joves a través d’enquestes en els centres educatius.


Comenta aquest article