Esports

L'equip Construcciones J. Ferré guanya les 24 hores del Torneig de Futbol Sala de Cambrils

Per Raquel Samaniego

Moment del partit disputat entre el Construcciones J. Ferré, de blanc, contra el conjunt Xartrax, al Palau Municipal d'Esports, el passat dissabte a la tarda

El conjunt Construcciones J. Ferré va guanyar ahir diumenge la final del Torneig 24 hores de Futbol Sala, organitzat pels cambrilencs del Club Futbol Sala Mediterrani G. Sirvent. Precisament va ser amb aquest equip que van jugar la final, però finalment els primers es van endur el campionat amb un resultat de 5 a 1. En total hi van participar 15 equips catalans i un procedent de Teruel, el Muniesa, que va quedar en tercera posició.

El Torneig es va celebrar al pavelló d'esports des de les 16 hores de dissabte fins les 19.30 de diumenge, quan es va disputar la final. El millor jugador i golejador va ser Pitu, de l'equip Construcciones J. Ferré; el porter menys golejat va ser el del Muniesa, i el Trofeu de l'Esportivitat va ser també pel Construcciones J. Ferré. Cal remarcar que aquest equip el formen jugadors de la divisió de plata i de nacional A i B.

El Mediterrani G. Sirvent, de taronja, en el partit disputat dissabte contra l'equip Cafeteria Icaria

Comenta aquest article