Societat

La cantant Tamara visita Cambrils en motiu del concert que oferirà demà a Tarragona

Per Raquel Samaniego

Tamara va visitar les poblacions de Tarragona, Salou i, per últim, Cambrils, on va dinar acompanyada de la seva família i seguidors. A la imatge, a la platja de l'Horta de Santa Maria

La cantant Tamara va visitar ahir Cambrils en motiu del concert que oferirà demà dissabte al barri de l'Albada, a Tarragona. Abans del concert, però, l'associació de veïns d'aquest barri va voler que la sevillana conegués una mica més les ciutats de Tarragona, Salou i Cambrils, poblacions en les que assegura que mai havia estat. Tamara va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que tot li semblava "molt bonic i preciós", i que està molt contenta d'actuar per primera vegada a Tarragona.

La cantant porta sis anys vivint a Barcelona amb el seu marit, Daniel Roque, i els seus dos fills, Daniela de tres anys, i Leandro, de només cinc mesos. Daniel i la filla van acompanyar-la ahir a fer aquesta petita ruta pel territori, i van fer parada al nostre municipi per dinar, al Xiringuito el Marino de la platja de l'Horta de Santa Maria. Segons va assegurar, li fa molta il·lusió actuar a Tarragona i espera que el seu públic ho passi bé i gaudeixi.

Nou disc al setembre

En aquests moments es troba endinsada en la seva gira d'estiu 2009, un any especial per ella ja que compleix també el seu desè aniversari damunt dels escenaris. Amb només 25 anys ja té set discos al mercat i al setembre publicarà el vuitè. Segons explica, el passat abril va marxar a gravar a Miami de la mà del productor Kike Santander, amb el que ha preparat un disc carregat de noves cançons, "en el que hi ha un canvi d'estil, música més llatina. Un disc amb el que la gent es sorprendrà".

Segons va manifestar, "és complicat això de combinar la música i la vida personal, ja que és dur quan t'allunyes de casa i de la teva família. Però m'encanta cantar, així que per sort ho puc compaginar bé".

Comenta aquest article