Informació general

El delegat del Govern, Xavier Sabaté, visita el Càmping Cambrils Park i repassa els plans de suport al sector turístic

Per Redacció

Un moment de la visita, ahir al migdia al Càmping Resort Cambrils Park

El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona –Xavier Sabaté– va visitar ahir al migdia les noves instal·lacions del Càmping Resort Cambrils Park, que recentment ha estrenat 93 nous bungalous, així com instal·lacions d'energia solar i aprofitament i reciclatge d'aigües.
En aquesta visita també hi van participar l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Mas–, el president i el director general del Càmping Resort Cambrils Park –Esteve i Xavier Blasi–, els propietaris de l'establiment –Teresa Blasi i Rafa Calderón–, la directora de qualitat –Yolanda Tiñena–, l'arquitecte –Lluís Serra– i l'advocada Isabel Baixeres.

Durant la visita, la comitiva va poder visitar aquest establiment turístic i també van veure la projecció d'un vídeo sobre la història del càmping i els projectes de futur, com ara la segona fase de construcció de més bungalous de cara a la temporada 2009-2010. Aquesta ampliació suposarà 79 nous bungalous, a més d'un nou edifici de serveis, un parc i una nova piscina.

Després de la trobada amb els responsables de l'empresa, el delegat del Govern –Xavier Sabaté– va qualificar el càmping de "modèlic" i que la seva aposta per un turisme de qualitat l'ha convertir en un "referent internacional". Amb aquesta visita, el delegat del Govern també va voler deixar palès el suport del Govern de la Generalitat vers els emprenedors turístics per tal de reforçar la competitivitat i excel·lència en aquest sector, ja que "és un dels motors econòmics de Tarragona". El delegat també va repassar els plans posats en marxa des de la Generalitat per tal de fomentar el turisme a zones com el Priorat, les muntanyes de Prades, el Gaià, la Tàrraco Romana i la ruta del Císter. A banda, també va assenyalar que el Govern està treballant en la creació de la marca del Turisme Rural, la nova Agència Catalana del Turisme o l'Institut de Recerca del Turisme, que tindrà una seu al Camp de Tarragona.

Comenta aquest article