Cultura

Els Cors d’Òpera de la Coral Verge del Camí entusiasmen al públic que va omplir la Cripta

Per Josep Maria Ferrando

La Coral Verge del Camí, dirigida per Núria Ortoneda, va actuar ahir a la Cripta de l'Ermita

Ahir a la tarda, la Cripta de l’Ermita va acollir un concert memorable de la Coral Verge del Camí, que va esgotar l’aforament de gairebé 200 persones que té la Cripta, i va convertir l’acte en tot un esdeveniment social. Amb el nom de Cors d’Òpera, amb un suport audiovisual i una posada en escena impecable obra d’Iban Beltran, la Coral va interpretar vuit fragments de cors de diverses òperes força conegudes. Van comptar amb la col·laboració del tenor Roger Padullés, que de forma audiovisual va presentar cada obra; també de la mezzo soprano Eva Suances i de la pianista Heidrun Bergander. D'aquesta manera, la Coral va assolir un nivell interpretatiu de primer nivell de la mà de la seva directora Núria Ortoneda.

Cors d’òpera tan diversos com el Cor Nupcial de Lohengrin de Richard Wagner, l’Habanera de Carmen de Georges Bizet o el Cor dels Esclaus de Nabbuco de Guiseppe Verdi, van fer que els assistents gaudissin d’una gran actuació de la Coral, amb aplaudiments de suport i reconeixement a la tasca que el cor cambrilenc està portant endavant. Cal anomenar també a Pau Fargas, que va ser l'encarregat de l’enregistrament de so; a Joan Bordera, que va realitzar el vídeo; i a la col·laboració de l’Ignasi Llorens. El proper diumenge està previst el segon concert d’aquests Cors d’Òpera de la Coral que tancarà el cicle de concerts de primavera.

La Coral Verge del Camí va comptar amb suport audiovisual, així com la col·laboració del tenor Roger Padullés, de la mezzo soprano Eva Suances i de la pianista Heidrun Bergander

Comenta aquest article