Societat

Deu DJ's participen en la semifinal del Concurs de DJ's Ciutat de Cambrils al passeig de les Palmeres

Per Berta Ruiz

Una de les actuacions del concurs, el passat dissabte a la tarda al passeig de les Palmeres

El passeig de les Palmeres va ser l'escenari aquest passat dissabte, entre les sis de la tarda i fins ben entrada la matinada, de la semifinal de la segona edició del Concurs de DJ's Ciutat de Cambrils, organitzat per l'Associació de Música Electrònica de Cambrils (AMEC) i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils.

En aquesta segona edició, el concurs ha rebut un total de 24 maquetes de DJ's d'arreu de Catalunya. En la semifinal d'aquest passat dissabte hi van participar un total de deu semifinalistes: Mark Rey del Pont d'Armentera, Ramon Holgado de Vilafranca del Penedès, Diego García de Molins de Rei, Enric Mir de Lleida, Technaro de la localitat lleidatana de Ponts, David Sangenís de Riudecanyes, Joel Luis Calleja de Lleida, Jordi Barasoain de Cambrils, Francesc Barrachina de Cambrils i Edgar&Roger Saladie.

D'entre aquests deu participants, el jurat haurà d'escollir els finalistes que participaran en la final del Concurs de DJ's Ciutat de Cambrils, que tindrà lloc el dia 25 de juliol, al passeig de les Palmeres, des de les vuit del vespre fins les tres de la matinada. Un dia abans, el divendres 24 juliol, també tindrà lloc la 1a Sunfec Party a la discoteca Noovo de Reus amb les actuacions de Núria Ghia, Francesc Murcia i Gerard F.

Comenta aquest article