Esports

El bàsquet torna a sortir al carrer en la 7a edició del torneig Streetball 3x3

Per Berta Ruiz

Un dels partits disputats, el dissabte a la tarda

El bàsquet va tornar a sortir al carrer aquest passat dissabte en la 7a edició del Torneig Streetball 3x3 de bàsquet de Cambrils. L'escenari del torneig –organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i el Club Bàsquet Cambrils– va tornar a ser el passeig de les Palmeres, concretament en l'espai esportiu a tocar de la platja de la Riera que compta amb diferents cistelles de bàsquet, i que recentment ha estat remodelat. Precisament, els banyistes que prenien el sol a la platja van exercir d'espectadors i van gaudir d'aquesta tradicional competició a l'aire lliure.

La pluja fa acte de presència al matí i obliga a traslladar el torneig al pavelló

El torneig va iniciar-se cap a les deu del matí amb les categories inferiors, és a dir, la categoria de minibàsquet –amb jugadors d'entre 8 i 11 anys– i la categoria infantil, amb jugadors d'entre els 12 i els 14 anys. Els primers partits es van poder jugar amb normalitat en aquestes pistes, tot i que com ja va passar en l'edició de l'any passat, la pluja va fer acte de presència i el torneig es va haver de traslladar al Palau Municipal d'Esports, on es van jugar les finals de les categories inferiors. Així doncs, en la categoria de minibàsquet, el primer lloc va ser per l'equip reusenc "Ganxts Lakers", en segona posició va quedar l'equip cambrilenc "Basket Mania" i en tercer lloc l'equip "Blue Basket" de Cambrils. En la categoria infantil, la primera posició va ser pels cambrilencs "Los Pavos", seguits dels "Basket Boy" de Reus; en tercer lloc va quedar el "Vila-seca Team" de Vila-seca i la quarta posició va ser per l'equip cambrilenc "Outlet Sports".
En la categoria júnior, amb jugadors d'entre 15 i 17 anys, els resultats van ser els següents: el primer lloc va ser per "On fire", seguits de "Crack's Team", "Anònims" en tercer lloc i "Super Tronkys", en la quarta posició.

En categoria de minibàsquet hi van prendre part 3 equips, en categoria infantil van competir 4 equips, en categoria júnior 4 més i en categoria sènior van ser 15 equips en competició. En total, un centenar de participants provinents d'arreu de la demarcació.

"Sos Brodas" de Tarragona guanya en la categoria sènior

A la tarda, va tornar el sol i el bon temps i es va poder reprendre la competició a les pistes del passeig de les Palmeres. Així doncs, a les sis de la tarda es van iniciar els partits en la categoria sènior davant d'una gran expectació de públic. En aquest apartat, cal destacar l'elevada qualitat i competitivitat dels equips participants. Finalment, la primera posició va ser per l'equip tarragoní "Sos Brodas", seguits pels també tarragonins "Los Xipirones" i l'equip "Maxim", també de Tarragona. La quarta posició va ser per "De Festa" de Cambrils.

Comenta aquest article