Informació general

Detinguts dos lladres acusats de perpetrar quatre robatoris en diversos establiments de Cambrils i Reus

Per Redacció

Una investigació dels Mossos d'Esquadra ha permès imputar quatre robatoris amb violència i intimidació, un d’ells en grau de temptativa, a Cristobal L.T., veí de Reus de 42 anys i nacionalitat espanyola, i Mariano C.C., veí de Reus de 53 anys i nacionalitat espanyola. La seva detenció es va produir els dies 1 i 3 de juliol, respectivament. Presumptament són els autors de dos robatoris a Cambrils i dos més a Reus.

Els dos individus estarien darrera de l’atracament que va patir una pastisseria de Reus el passat 29 de juny, quan els dos homes van entrar i un d’ells va amenaçar el propietari amb una arma de foc, que va resultar simulada. Els dos homes van aconseguir endur-se 1.800 euros de la recaptació. La matinada del mateix dia, un dels sospitosos, també hauria robat 500 euros mitjançant el mateix procediment a un bar de la ciutat, mentre l’altre l’esperava a l’exterior. De fet, en la resta d’atracaments haurien actuat d’aquesta manera, segons els investigadors. Mentre un d’ells duia a terme tasques de vigilància a l’exterior de l’establiment, l’altre perpetrava el robatori. Així, haurien entrat també en dos bars de Cambrils, el 26 de juny.

L’autor de l’atracament, doncs, entrava amb la cara tapada i amb una pistola a la mà, amenaçant així als propietaris dels establiments per endur-se els diners. D’un dels establiments de Cambrils es van endur 800 euros, mentre que de l’altre van acabar fugint sense robar res. Tots dos detinguts han passat ja a disposició del jutjat d’Instrucció de Reus en funcions de guàrdia.

Comenta aquest article