Esports

El Campus Vidal i Barraquer de futbol base arriba a la seva 3a edició

Per Gerard Ballester

Un moment de l'entrenament, aquest matí a l'estadi municipal de futbol

Un any més, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer organitza un campus de futbol base adreçat a nens d'entre 6 i 12 anys, de les categories prebenjamí fins a infantil. Enguany també s'estructura en dos torns: el primer va ser del dia 6 al 10 de juliol i el segon és aquesta setmana del 13 al 17 de juliol, amb un total de 33 nens en el primer i 35 en el segon; i un total de 5 monitors per cada torn.
 
La jornada comença a les 9 del matí i finalitza a les 7 de la tarda. Hi ha dos entrenaments al llarg del dia, al migdia l'activitat es veu complementada amb una hora de piscina i posteriorment els nens dinen al col·legi. A la tarda, abans d'iniciar el segon entrenament de futbol, es fa un petit repàs de coneixements teòrics i una hora de jocs i diverses activitats de lleure. 

Eduard Martí, un dels coordinadors del campus, es mostrava satisfet amb la seva consolidació, ja que ofereix als nens un entreteniment que els agrada, durant uns mesos d'estiu que solen fer-se llargs; i si a més a més poden assolir algun aspecte tècnic de cara al futbol, encara millor.

Comenta aquest article