Esports

Un centenar de judokes internacionals participen en el 1r Stage Internacional de Judo "Ciutat de Cambrils"

Per Berta Ruiz

Els judokes han fet l'stage al Palau Municipal d'Esports al llarg dels darrers cinc dies

Més d'un centenar de judokes s'han aplegat al llarg dels darrers cinc dies a Cambrils, entre els dies 4 i 8 de juliol al Palau Municipal d'Esports, en el 1r Stage Internacional de Judo "Ciutat de Cambrils", organitzat per l'Escola de Judo Dojo Cambrils i la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils.

Dos professors judokes de gran prestigi

Aquest curs ha comptat amb la participació de judokes, a partir dels 12 anys d'edat, provinents de França, Suïssa i d'altres punts de Catalunya com Barcelona i Tarragona, a part de la participació d'una dotzena de judokes cambrilencs. Al llarg d'aquests dies, s'ha comptat amb la presència de dos professors judokes: Go Tsunoda i Lionel Langlais, ambdós judokes amb una trajectòria i un currículum extraordinari.
El primer professor a impartir les classes va ser Go Tsunoda, que és cinturó negre i 5è dan i professor de nombrosos stages arreu de tot Europa. Tsunoda també va ser tercer en el campionat universitari de Japó en la categoria de -71 kg i 5è classificat en la categoria Open d'aquest mateix campionat. També és capità de la universitat de Kokugakuin, i actualment és tècnic de l'equip nacional de judo d'Anglaterra. En la segona part de l'stage, les classes als participants van anar a càrrec de Lionel Langlais, cinturó negre 6è dan, excompetidor a nivell internacional, professor de nombrosos stages per tot Europa i responsable de la formació dels entrenadors a França. Langlais també és entrenador de l'equip de Canadà, i és alumne i Uke del mestre japonès, Okano. Les demostracions d'ahir al matí van anar a càrrec d'ell.

Ahir al migdia, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– posava el punt i final a aquesta trobada que ha portat fins a Cambrils més d'un centenar de judokes internacionals.

Aspecte de la pista del pavelló, ahir al matí, amb els judokes participants en el curso. Les demostracions d'ahir les va impartir el professor Lionel Langlais

Comenta aquest article