Esports

El Club Patí Cambrils organitza el ll Trofeu d’Iniciació de Patinatge Artístic, amb la participació de 108 participants

Per Redacció

D’esquerra a dreta, a la fila superior està Mirèia Guinjoan (entrenadora), Nerea Mestre, Rebeca Franqueza i Núria Ramiro (entrenadora). A la fila inferior trobem a Marina Fornós, Laia Plana, Montse Rius, Cristina Pérez, Miréia Villas i Claudia González

El divendres i dissabte 26 i 27 de juny, el Club Patí Cambrils va organitzar el ll Trofeu d’Iniciació de Patinatge Artístic, amb la participació de 108 patinadors i patinadores d’11 Clubs de la província de Tarragona. El Club Patí Cambrils en aquesta ocasió va obtenir cinc pòdiums, i quatre patinadores van aconseguir el certificat que els permet iniciar-se en el patinatge de competició, que són Cristina Pérez, Laia Plana, Nerea Mestre i Rebeca Franqueza.

El dissabte 27 van participar 4 patinadores del nostre club: en el nivell l, Marta Cedó, que va obtenir la 2ª posició, Laia Granero que va quedar sisena, i Lorena Castaño que va finalitzar setena. En el nivel ll, Sheila Hurtado va obtenir el 5è lloc.

El diumenge 28 van competir 6 patinadores, totes elles del nivel ll: en la categoria 11/12 anys, Laia Plana va obtenir la segona posició; Cristina Pérez la tercera; Mirèia Villas la 13ª, i Montse Rius la 14ª. Pel que fa a la categoría de més de 13 anys, Nerea Mestre va pujar a la primera posició, Claudia González va quedar tercera, Rebeca Franqueza la quarta, Marina Fornós la novena i Laia Muñoz la onzena.

Són uns molt bons resultats pel Club Patí Cambrils, que en els últims temps ha patit molts canvis. Això encoratja per seguir treballant pel Patinatge Artístic. Des de l'organització volen donar l'enhorabona als patinadors i patinadores, entrenadores i a totes aquelles persones "que amb la seva col·laboració ho fan possible".

D’esquerra a dreta trobem a Núria Ramiro (entrenadora), Lorena Castaño, Laia Granero, Sheila Hurtado, Marta Cedó i Mirèia Guinjoan i Núria Plana (entrenadores)

Comenta aquest article