Esports

El FC Cambrils enllesteix set renovacions de cara a la propera temporada

Per Lluís Rovira i Barenys



El jugador Jorge, en primer terme, ha fitxat per l'Amposta mentre que Albert Viñas, al darrere, ha renovat pel FC Cambrils
El FC Cambrils ja està posant el fil a l'agulla en la planificació de la propera temporada. Després de la presentació de Xavi Robles com a nou entrenador, a finals d'aquest passat mes de maig, el nou míster ha començat a planificar la plantilla. D'entrada ja s'han confirmat les renovacions dels jugadors Albert Martí, Pena, Feliu, Pedro i Andreu així com la dels joves cambrilencs Jordi Llorens i Albert Viñas, que la temporada passada van jugar algun partit i que en aquesta propera s'integraran com la resta de jugadors.
L'apartat de renovacions no s'ha tancat i el club continua treballant-hi. A banda, s'ha previst un seguit de fitxatges que es faran públics un cop els jugadors quedin desvinculats dels seus actuals clubs.

Cinc baixes, de moment

En el capítol de baixes hi ha confirmades, de moment, les de Xavi Mateu i Pau de Haro, que han fitxat pel Tàrrega, equip que juga a la Primera Catalana. També són baixa per a la propera temporada el porter Víctor i el davanter Jorge, que han fitxat per l'Amposta, de Tercera Divisió, l'equip que dirigirà el cambrilenc i exentrenador del Cambrils, Fran Artiga.
També és baixa per a la propera temporada Martorell, per decisió tècnica.

Comenta aquest article