Esports

Destacada actuació dels equips del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils en la darrera regata disputada a Deltebre

Per Redacció

Les vogadores cambrilenques en un moment de la competició, aquest passat diumenge

Els equips del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van participar aquest passat diumenge 5 de juliol en la V Regata de la Lliga Catalana de Llagut Català, disputada a Deltebre.

L'equip amb més tripulacions en competició

En la competició hi van prendre part un total de 74 tripulacions repartides en diferents categories: quatre en categoria infantil, sis tripulacions en categoria cadet femení, sis tripulacions en categoria cadet masculí, tres de juvenil femení, sis de juvenil masculí, divuit tripulacions en categoria sènior masculí, tretze tripulacions en la categoria sènior femení, deu tripulacions en veterà masculí i vuit tripulacions en categoria veterà femení. Novament, els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van competir amb nou tripulacions, sent el club català amb més equips participants.

Per part del club cambrilenc els resultats obtinguts van ser els següents: en la categoria infantil van aconseguir la primera posició; en la categoria cadet femení van obtenir la tercera posició; la categoria cadet masculí va aconseguir la quarta posició; en juvenil masculí van ser tercers; en la categoria sènior masculí van obtenir la vuitena posició; en la categoria sènior femení van obtenir la quarta posició; en la categoria veterà masculí A van ser segons; en la categoria veterà masculí B van ser setens i en la categoria veterà femení van ser quartes.

D'altra banda, novament en la categoria juvenil, el club cambrilenc només disposava de set remers i van competir amb la col·laboració d'un vogador del Club de Rem Palamós. A més, la forta calor i les corrents que té el riu van fer singular la competició, acostumats a remar a mar oberta. L'associació esportiva Xino-Xano –l'amfitriona de la competició– va destacar per la seva bona organització. A més, les regates van tenir lloc a una zona renovada de la llitera del riu Ebre.

La propera fita competitiva pels equips del Vent d'Estrop serà la VI Regata de la Lliga Catalana el proper 19 de juliol a Sa Caleta de Lloret de Mar.

Comenta aquest article