La II Copa Costa Daurada, celebrada al Centre Hípic Castells, congrega 56 participants

Per Lluís Rovira i Barenys

Sheila Garcia, del Centre Hípic Castells, en un moment de la seva participació al Reprisse 1

La II Copa Costa Daurada, disputada ahir durant tot el dia la les instal·lacions del Centre Hípic Castells, va enregistrar una gran participació ja que van ser un total de 56 genets, distribuïts en 5 categories diferents, els que hi van prendre part. En total hi havia representades 14 hípiques provinents, majoritàriament, de les comarques tarragonines així com també de les comarques de Lleida i de Barcelona. Segons explicava Josep Castells, responsable de l'organització de la prova, és una de les proves de la Lliga de la província de Tarragona que enregistra una participació més alta. Cal dir que, ahir, la calor es va fer notar de valent durant tota la jornada de competició, que es va iniciar a les 9 del matí i va acabar amb la darrera sortida a pista a 3/4 de 6 de la tarda.

Anna Franch, guanyadora de la II Copa Costa Daurada

En la primera prova Reprisse AP els tres guanyadors van ser, en primer lloc, Anna Franch montant a Albero de l’E.E. Antonio Santiago, seguida de Clara Vidal montant a Amador del C.H. Carlos Cid i en tercera posició l’empat dels genets Sandra Riera montant a Elga II del’Hipica West Fort i Eduard Garcia montant a Cristal del Club Hípic Castells.
En la Reprisse 1 la primera posició va ser pel binomi Gemma Arrufat – Krima D’Or del C.H. Quadres Julivert, en segon lloc el binomi Jordi Martí- Magic Ball del C.E. M. I en tercer lloc Aida Aguilar muntant a Salay de l’Hípica West Fort. Cal afegir que l’amazona Sheila Garcia del Club Hípic Castells va aconseguit una mereixedora posició per ser el primer cop que participa amb aquest equip.
La Reprisse 2 amb la primera posició pel binomi Ariadna Díez – Lentisco XIII de l’E. E. Antonio Santiago, seguida per Juan José Jiménez – Negrito del C.H. El Catllar i en tercera posició el binomi Jessica Orihuela- Gerry Calypso del C.H. Sant Pol.
Finalment, en la Reprisse 3, la primera posició va ser pel binomi Mónica González- Lear del C.H. Sant Pol, la segona pel binomi Mireia Carbonell- Nabil del C.H. Quadres Julivert i en tercer lloc el binomi Olaia Aguilar – Luigi de l’Hípica West Fort. Els dos participants i guanyadors de l’última prova Reprisse 4 ha estat en primer lloc pel genet Lucas Silva montant a Bueno d’Hípica Vinyet amb una gran puntuació respecte al segon genet Juan Jose Triguero montant a Rumboso III.

En acabar l’entrega dels diferents trofeus corresponents a totes les reprisses, es va proclamar guanyadora de la II Copa Costa Daurada l’amazona cambrilenca Anna Franch per haver obtingut la nota mitja més alta de tot el concurs.