Esports

Un miler d'esportistes participen en el Torneig Internacional de Futbol Sala Tarragona Costa Daurada Cup

Per Berta Ruiz

Moment d'un dels partits disputats al Palau Municipal d'Esports, la setmana passada

El Palau Municipal d'Esports de Cambrils va acollir al llarg de la passada setmana, entre el dia 30 de juny i el 4 de juliol, alguns partits de la 5a edició del Torneig Internacional de Futbol Sala Tarragona Costa Daurada Cup, organitzat per l'empresa Valencia Sport.

Juntament amb Cambrils, també van ser seu d'aquesta competició, les localitats de Salou, Reus i Tarragona. En total, el torneig va reunir un total de 73 equips corresponents a 22 clubs procedents d'altres punts de Catalunya, de la resta de l'Estat com Galícia, Madrid, Castella-La Manxa, La Rioja, València o Andalusia, entre d'altres i equips internacionals vinguts de països com Ucraïna o Portugal.

En la competició hi han participat equips de tots les categories, des prebenjamí fins a sènior masculí i també equips femenins. Entre tots plegats, el Torneig Internacional de Futbol Sala Tarragona Costa Daurada Cup va reunir a la nostra zona més d'un miler d'esportistes. Tots aquests jugadors es van allotjar a hotels de la zona i també van poder fer visites lúdiques per l'entorn.

Comenta aquest article