La platja del Regueral acull la tercera prova puntuable del Campionat de Catalunya de voleibol

Per Raquel Samaniego

Imatge d'un dels moments del partit final de la categoria femenina, en el que les barcelonines Martínez i Suñol, amb la samarreta negra, van guanyar la competició amb un ajustat 23 - 21

La platja del Regueral va albergar aquest cap de setmana la tercera prova puntuable pel Campionat de Catalunya de categories inferiors de voleibol: sots 19 i sots 21. Durant tot el cap de setmana, tant la categoria masculina com la femenina han disputat diversos partits per tal d'escalar posicions en la classificació general organitzada per la Federació Catalana de Voleibol.

Els equips guanyadors van ser els següents: en la categoria masculina, la primera parella va ser la formada per Nunes i Lamparielo, d'Andorra; en segon lloc Folguera i Salvador, també d'Andorra; i en tercera posició els barcelonins Lloc i Alberti. Pel que fa a la categoria femenina, les tres primeres parelles són procedents de Barcelona. Les primeres van ser Martínez i Suñol; les segones García i Triguero i, per últim, Domínguez i Sánchez.