L'equip Les Barques Veterans Vilafortuny queda segon a l'Open F7 Veterans de Vila-seca

L'equip Les Barques Veterans Vilafortuny, subcampió de l'Open F7 Veterans de Vila-seca

L´equip Les Barques Veterans Vilafortuny va quedar subcampió en el 1er Open F7 Veterans Vila-seca organitzat per l'Associació de Futbolistes Veterans de Vila-seca, els passats 21 i 21 de juny. El torneig estava format per 4 grups de 3 equips que en una primera fase jugaven entre ells i es classificaven els dos primers de cada grup.
L'equip cambrilenc es va classificar en la primera fase com a primer de grup guanyant els dos partits, contra el Constantí i el L. Montesinos,  amb un bon joc i amb molta lluita ja que els equips es mostraven ben preparats en els primers partits.
En la segona fase van guanyar el partit amb els exveterans Vila-seca i es van classificar per a les semifinals.El partit de la semifinal va ser el més difícil i el més disputat, van jugar contra els Veterans de Salou amb victòria dels cambrilencs per 4-2.
La final es va disputar contra els Veterans Bonavista i la calor i el cansament es va notar en el terreny de joc ja que feia només un hora que s'havia disputat les semifinals contra el Salou. El partit, a la primera part, va ser molt fàcil ja que el rival es trobava més fresc i més descansat i es va avançar amb un 4-0. A la segona part es va poder maquillar el resultat deixant-lo en un definitiu 5-3.